PRAKTISCHE INFO

Beste,

SCHLAGERFESTIVAL EINE – ZATERDAG 09 APRIL 2022
SALONS MANTOVANI

Oef, na 2 jaar van “ups en downs” in het coronaverhaal maken wij ons stilaan op voor een spetterende editie van ons  Schlagerfestival Eine van zaterdag 09 april 2022 in Salons Mantovani met optredens van  SWOOP, JETTIE PALLETTIE, WILLY SOMMERS met orkest – de hits in concert – en  WIM SOUTAER & CHARLES VAN DOMBURG.

Vanaf maandag 07 maart 2022 gelden de maatregelen van code “geel” in de coronabarometer.

Deze code impliceert geen beperkingen meer voor binnenevenementen. Hopelijk blijven de coronacijfers ons gunstig gestemd !

Het dragen van mondkapjes en het tonen van het  Covid Save Ticket is niet meer aan de orde.

Het gebruik van een (FFP2)-mondmasker wordt evenwel sterk aanbevolen aan medische kwetsbare personen.

In de Salons Mantovani geldt een algemeen rookverbod. CO2-meters die voldoen aan de strengste normen  zorgen voor een optimale luchtventilatie en -circulatie. De tafelindeling is van die aard dat de social distancing gewaarborgd blijft. Zoals u ziet doen wij er dus alles aan om ons Schlagerfestival volledig coronaproof te laten verlopen. U mag op beide oren slapen  !

Wij zijn er helemaal klaar voor : keitoffe artiesten, een uitverkochte zaal en een dolenthousiast publiek moeten ervoor zorgen dat deze editie uitgroeit tot 1 van de meest succesvolle en geslaagde edities ooit.

De originele toegangsbewijzen uit 2020 zijn nog steeds geldig en zijn  geniet aan de daartoe bijhorende brief. Het is van essentieel belang dat deze brief de avond zelf aan onze balie wordt afgegeven om te kunnen genieten van de daaraan verbonden faciliteiten.

Pro memorie :
Wij verwachten de VIP-diners via de VIP-ingang zaal 4 vanaf 17u30 tot 18u15 voor de receptie en het diner start om  18u30 stipt.

VIP-Cava-en champagnetafels bieden zich uiterlijk om 19u30 aan via de hoofdingang.
 
individuele tickets verwelkomen wij ten laatste om 19u45 aan de hoofdingang – Aanvang van de optredens om 20u30.


Hou het verder gezond en tot dan !

De Koninklijke Harmonie St. Cecilia Eine